Scroll Top
INVESTICIJA

ZA VEČ GENERACIJ

USTVARJALKA SPOMINOV

Fotografiranje se lahko izvede v mojem butičnem studiu, na lokaciji po vaši izbiri ali pri vas doma. Fotografije za obdelavo si izberete sami ali pa vam jih zberem jaz. V kolikor si jih želite izbrati sami, vam po fotografiranju pošljem online galerijo z vsemi uspelimi fotografijami. V galeriji si izberete število fotografij ki so vključene v paketu. Ob vsakem fotografiranju je možno, po predhodnem dogovoru, tudi ličenje. Možen je dokup dodatnih fotografij po ceni 9€ na fotografijo. Prevoz na lokacijo se obračuna 0,21€/km.

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

CENA: 210€

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

CENA: 210€

LIFESTYLE NOVOROJENČEK

CENA: 210€

PAKET NOSEČNIŠKO + DRUŽINSKO

CENA: 380€

ROJSTNODNEVNO FOTOGRAFIRANJE

CENA: 230€

Medgeneracijsko FOTOGRAFIRANJE

CENA: 260€

FOTOGRAFIRANJE POROKE

CENA od 375€

POSLOVNO FOTOGRAFIRANJE

CENA: 50€

PROFESIONALNO LIČENJE

CENA: 60€

PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

CENA: 220€

PRODUKTNO FOTOGRAFIRANJE

CENA: PO DOGOVORU

DARILNI BON

Fotografije so čudovite!
Sem res vesela, da smo te našli in sigurno še pridemo!

Pogosta vprašanja

Tukaj si lahko pogledaš odgovore na nekaj najbolj pogostih vprašanj. Če še nisi dobil/a odgovora, mi piši in ti z veseljem odgovorim.

Termin rezervirate preko kontaktnega obrazca na spletni strani, e-pošte [email protected] ali telefonske številke +386 40 220 450.

Po izvedenem fotografiranju, vam pošljem račun. Ko je račun poravnan, prejmete v roku 10 dni fotografije na vaš elektronski naslov.

Termin rezervirajte vsaj 14 dni pred fotografiranjem.

Neobdelanih fotografij žal ni mogoče dobiti. Neobdelane fotografije se ne smatrajo kot končni izdelek, saj obdelava fotografij predstavlja fotografov podpis.

Fotografiranje lifestyle novorojenček pomeni, da ujamemo vaše prve skupne družinske trenutke. Novorojenčka ne zavijam in postavljam v pozice, ampak je čez celotno fotografiranje v varnih rokah staršov.

Brez vašega dovoljenja ne bom objavila vaših fotografij. Vesela pa bom, če mi boste dovolili objavo, saj tako lahko bodočim strankam pokažem svoje delo.

Končne obdelane digitalne fotografije prejmete v roku 14 dni od plačila fotografiranja. Vedno se potrudim, da jih dobite čimprej.

Če se odločite za fotografiranje v studiu, poteka v mojem domačem studio na Olševku. V kolikor se dogovorimo za fotografiranje v naravi, lahko sami izberete lokacijo ali vam jo predlagam jaz.

Odvisno od fotografiranja, po navadi nekje med 1 in 2 urami. Bolj kot koliko časa traja fotografiranje, mi je pomembno, da ustvarimo določeno število dobrih fotografij. Tako, da si vzamemo toliko časa, kot ga potrebujemo!

Nosečniško fotografiranje se po navadi izvede med 30 in 34 tednom nosečnosti. 

Seveda. Partner je dobrodošel na fotografiranju.

Po predhodni najavi, lahko na fotografiranje pride tudi vaša domača žival.

Priporočam, da na fotografiranje prinesete več različnih oblačil. Brez problema se na fotografiranju večkrat preoblečete!

Predlagam kombinacijo nevtralnih barv (belo, sivo, črno) in zemeljskih tonov (bež, rjava), brez napisov in potiskov na tkaninah. Kot spodnji del lahko vsi oblečete kavbojke. 

Pridruži se mi na Instagramu

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.