Scroll Top

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 1. Z rezervacijo potrjujete, da ste si ogledali fotografije na spletni strani in ste seznanjen s ponudbo oziroma cenikom.
 2. Po izvedenem fotografiranju, prejmete račun za plačilo. Ko je račun poravnan, prejmete vaše obdelane fotografije, kot je navedeno v posameznem paketu.
 3. Stroški prevoza za fotografiranje v naravi so do 20 km v vsako smer (merjeno iz naslova Olševek 80) vključeni v ceno posameznega paketa. Dodatni kilometri se zaračunajo po ceni 0,25 eur na kilometer.
 4. V primeru bolezni ali druge nepredvidljive višje sile, je termin mogoče prestaviti. O tem me obvestite najmanj 24 ur pred fotografiranjem.
 5. Fotografinja si pridržuje pravico, da datum fotografiranja prestavi zaradi bolezni, slabega vremena ali drugih nepredvidljivih dogodkov.
 6. V primeru okvare ali kraje fotografske opreme kot fotografinja nisem odgovorna za nastalo škodo. V tem primeru se naročniku v celoti povrne vplačilo are ali celotnega zneska.
 7. Računalniško obdelane fotografije bodo izdelane in posredovane na vaš e-mail naslov v roku 14 dni po prejemu plačila.  Vse obdelane fotografije se bodo hranile v arhivu eno leto od fotografiranja, ostale neobdelane pa se bodo izbrisale v roku enega meseca po fotografiranju.
 8. Vsak paket vsebuje določeno število obdelanih fotografij (po veljavnem ceniku). Obdelava vsake dodatne fotografije se zaračuna po veljavnem ceniku 8€/fotografijo. Kasnejše reklamacije glede obdelave fotografij niso mogoče.
 9. RAW ali neobdelanih fotografij ne izdajam, saj se ne smatrajo za dokončan izdelek.
 10. Ko oddate naročilo in plačate digitalne fotografije ali produkte, zamenjave ali povračila niso več možna. Ker gre za produkte izdelane po naročilu, reklamacije niso možne. Če izdelek prejmete poškodovan, mi to pisno sporočite v 48 urah po prevzemu.
 11. Naročeni produkti bodo izdelani v največ šestih tednih. Ko bodo prispeli, vas o tem obvestim preko telefona ali e-pošte. Če produktov ne boste uspeli prevzeti osebno, vam jih lahko pošljem na vaše stroške.
 12. Podjetje Fotografski studio, Katja Logar s.p. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru morebitne škode ali poškodbe tekom fotografiranja.
 13. Vse fotografije so avtorsko delo fotografinje. Pridružuje si avtorsko pravico do vseh fotografij, tudi prodanih v natisnjeni obliki (foto knjiga, fotografija na platnu,…). Uporaba fotografij naročnika je omejena le za osebne, nekomercialne namene. Fotografij se ne sme uporabljati za prodajo ali pripisovanje tretji osebi.

Pridruži se mi na Instagramu

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.