Scroll Top

FOTOGRAFIRANJE OB MATERINSKEM DNEVU

2024 v foto studiu blizu Kranja

Drage mamice! Ob materinskem dnevu si zaslužite nekaj posebnega, zato vas vabim, da s svojimi najmlajšimi ustvarite nepozabne spomine. V čarobnem studio bomo skupaj z vašimi malčki ujeli čudovite trenutke, ki jih boste obdržali za vedno. Ne odlašajte saj se termini hitro polnijo – rezervirajte še danes in si zagotovite nepozabno doživetje ob materinskem dnevu. 🌸🌸🌸

CENA: 100€

Pogosta vprašanja

Za izbiro oblačil priporočam kombinacijo enobarvnih oblačil v svetlih odtenkih, kot so bela, bež. Predlagam, da člani družine uskladijo oblačila z manjšim številom barvnih kombinacij. Prav tako se izogibajte močnim, živahnim barvam ter oblačilom z vzorci in potiski, saj te pritegnejo preveč pozornosti na fotografiji.

Fotografiranje ob materinskem dnevu poteka v butičnem studiu na Gorenjskem – 10 minut vožnje iz Kranja. Točno lokacijo prejmete ob rezervaciji termina. 

Termin rezervirate preko kontaktnega obrazca, e-pošte [email protected] ali telefonske številke +386 40 220 450.

Po izvedenem fotografiranju, vam pošljem račun. Ko je račun poravnan, prejmete v roku 10 delovnih dni fotografije na vaš elektronski naslov.

Seveda vsi boste fotografije prejeli do materinskega dneva. 

Pridruži se mi na Instagramu

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.