Scroll Top

MINI BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE 

2023 v foto studiu blizu Kranja

Praznični čas se hitro približuje, zato z veseljem vabim vse družinice na naše tradicionalno božično fotografiranje. Letos praznujemo že četrto skupno leto ustvarjanja božičnih spominov.  Za vas sem pripravila dve sceni. Fotografiranje bo potekalo od začetka novembra do sredi decembra. Fotografiranje bo trajalo približno 45 minut, kar je ravno dovolj časa, da ujamemo iskrice v očeh vaših otrok in toplo povezanost vaše družine. Urejene digitalne fotografije boste prejeli v roku 10 dni v spletno galerijo. Ker si želim, da ste si na fotografijah všeč si fotografije za obdelavo lahko izberete sami, lahko pa odločitev prepustite meni. Vsem, ki smo že skupaj ustvarjali spomine, pripada 10% popust na božično fotografiranje. Spodaj si rezervirajte svoj termin in poglejte nekaj fotografij. Jaz že komaj čakam, da se ponovno vidimo ali na novo spoznamo in skupaj ustvarimo vašo božično zgodbo! 📸❤️

CENA: 100€

Pogosta vprašanja

Za izbiro oblačil priporočam kombinacijo enobarvnih oblačil v svetlih odtenkih, kot so bela, bež, rjava, siva s kombinacijo božičnih barv, kot sta rdeča in zelena. Lepo pridejo tudi bolj zimska topla oblačila, pletenine, žamet. Prav tako so privlačni puloverji, pižame in nogavice v božičnem slogu. 

Predlagam, da člani družine uskladijo oblačila z manjšim številom barvnih kombinacij. Prav tako se izogibajte močnim, živahnim barvam ter oblačilom z vzorci in potiski, saj te pritegnejo preveč pozornosti na fotografiji.

Božično fotografiranje poteka v butičnem studiu na Gorenjskem – 10 minut vožnje iz Kranja. Točno lokacijo prejmete ob rezervaciji termina. 

Termin rezervirate preko kontaktnega obrazca, e-pošte [email protected] ali telefonske številke +386 40 220 450.

Po izvedenem fotografiranju, vam pošljem račun. Ko je račun poravnan, prejmete v roku 10 delovnih dni fotografije na vaš elektronski naslov.

Seveda vsi boste fotografije prejeli do božiča. V kolikor bi želeli narediti voščilnice, predlagam da rezervirate termine vsaj en mesec pred božičom.

Dodatna ponudba

Lesen obesek za na smreko z vašo fotografijo.

CENA: 15€

Pridruži se mi na Instagramu

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vaše izkušnje na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.